ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Emine Göncü Anadolu Lisesi

Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okul pansiyonlarında yapılacak "Yurdumun Değerleri" sosyal etkinlikler programı kapsamında Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Mehmet Ali Şen tarafından, pansiyon öğrencilerimize sorumluluk değeri ile ilgili seminer verildi.

Ock

BİGEP Kapsamında Şanlıurfa Valiliğinin katkılarıyla 12.sınıf öğrencilerimize TYT ve AYT deneme sınavı yapıldı.

Ock

BİGEP kapsamında bilgi yarışması gerçekleştiridik.

Ock

Akademik Başarıyı Arttırma Semineri Gerçekleştirdik.

Soru avcıları iş başında

Ock

Paraziter enfeksiyonlar ve uyuz konusunda okulumuz Rehber Öğretmeni Yusuf İslam Akgül tarafından pansiyon öğrencilerimize seminer verildi.

Kas

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize yönelik, sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında ayla filmi izletildi.

Kas

Emine Göncü Anadolu Lisesi ailesi olarak  Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yayına sunduğu ‘’Urfadan’’ dergisinin  fuardaki standını ziyaret ettik. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne  ve derginin Yazı İşleri Müdürlüğünü yapan Okulumuz öğretmenlerinden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Leyla Aldemir'e  mihmandarlıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Ata'mızı ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde andık.

Okulumuz sorumluluk sınav takvimi açıklandı.

12. Sınıf öğrencilerimizin dikkatine!

Nis

Havalı atıcılık tabanca yarışmasında okulumuz öğrencilerinden kızlarda Sabiha POLAT, erkeklerde Mahmut İPEKÇİOĞLU il birincisi olmuştur. Diğer öğrencilerimiz kızlarda ve erkeklerde il ikincisi olmuşlardır. Dereceye girerek okulumuzu bölge şampiyonasında temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Nis

12. Sınıflar 2. dönem 1. yazılı sınav tarihleri açıklandı.

Nis

2022-2023 Sezonu Okul Sporları 3X3 Basketbol Genç Kızlar A Kategorisi müsabakalarında okulumuz kız basketbol takımı, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Tuncay Sönmez'in yönetiminde çıktığı müsabakalarda güçlü rakiplerini bir bir yenerek şampiyon oldu.Yarı finalde Şair Nabi Fen Lisesini 19-12,  finalde de son şampiyon Urfa Anadolu Lisesini son saniyelerde bulduğu sayıyla  12-10 yenerek şampiyonluk kupası ve altın madalyanın sahibi oldu. Başta Beden Eğitimi Ve Spor öğretmenimiz Tuncay Sönmez olmak üzere şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından, öğrencilerimize yönelik deprem sonrası psikososyal çalışmalar gerçekleştirildi.