ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Emine Göncü Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz çalışanlarının aileleriyle katıldığı iftar programında bir araya geldik.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Asım Sultanoğlu beraberindeki heyet ile okulumuz pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret edip, onlarla iftarda bir araya geldi. İftar sonrası öğrencilerle çay içip, hasbihal etti.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası bocce turnuvasında 10E sınıfının takımı birinci oldu. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109’uncu yıl dönümünde okulumuz tarafından anma etkinliği düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşının, 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından kabul edilişinin yıldönümünü andık. TBMM'nin isteği ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı yarışmaya katılan 724 şiir arasından, büyük şair Mehmet Akif ERSOY'un yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımız olarak kabul edilmiştir.

Merhum Mehmet Akif ERSOY'un '' Allah, bir daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın'' temennisiyle kaleme aldığı İstiklal Marşı, milli mücadele ruhunu, tüm milletimizin vatan aşkını, bağımsızlığa olan inancını en güzel biçimde ifade etmektedir

Mrt

Pansiyon öğrencilerimize yönelik Doktor Önder Yeşildağ tarafından meslek tanıtım semineri verildi. Emine Göncü Anadolu Lisesi ailesi olarak  Sayın Önder Yeşildağ'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Şanlıurfa Valiliğinin hazırladığı Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ( BİGEP ) kapsamında okulumuzda okuma seferberliği gerçekleştirdik.  Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanması için “ Edebiyat Sokağı “ uygulaması başlattık.

Edebi Şahsiyetlerle Derse Merhaba

Şbt

Şanlıurfa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Şanlıurfa Valiliğinin hazırladığı Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında okulumuz öğretmenleriyle bir araya geldik

Şbt

HABİTAT derneği temsilcileri okulumuz öğrencileriyle bir araya geldi.

Şbt

Şanlıurfa Valiliğinin hazırladığı Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencileri arasında Tenis turnuvası düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Şbt

Okulumuzda ve pansiyonumuzda, "Büyükşehir Vektörlere Karşı Biodisal Ekibi" tarafından ilaçlama çalışması yapıldı. Emeği geçen tüm ekibe, Emine Göncü Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrenciler tarafından ahilik ve kardeşlik konulu sunum yapıldı. Sunuma öğrencilerin yanı sıra Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Vedat Aslan ve Okul Rehber Öğretmeni Yusuf İslam Akgül de katıldı.